23 Buah Aplikasi Yang Di Terbitkan Oleh MARDI

Usaha yang diberikan oleh pihak MARDI boleh dipuji dan manfaatkan kepada pengguna terutamanya para penternak. Masa kini dengan perkembangan teknologi di hujung jari, pihak MARDI telah berjaya menerbitkan 23 buah aplikasi mudah alih sebagai usaha menyampaian info berkaitan dengan pertanian. Berikut adalah senarai aplikasi yang telah diterbitkan:

Sumber: play.google.com

Pengalaman menggunakan aplikasi daripada MARDI ini dari segi kepantasan aplikasi mudah alih agak kurang memuaskan, namun info yang ada padanya amat memuaskan. Untuk melihat kesemua 23 aplikasi tersebut, pembaca boleh klik di sini.

Nota: aplikasi ini dibangunkan oleh pihak MARDI, sebarang pertanyaan berkaitan aplikasi ini boleh ditujukan kepada mardi.apps@gmail.com

Sumber rujukan:
1. play.google.com
2. MARDI

Nota Penafian: Penulisan ini adalah merupakan satu panduan sahaja. Sebarang kesulitan atau kerugian yang berpunca daripada usaha pembacaan di dalam mengaplikasikan hasil penulisan ini tidak boleh dipertanggungjawabkan kepada penulis dan semua pihak penternak.my yang terlibat dalam penghasilan penulisan ini.
#penternakberilmumajujaya
#penternakdotmy
#penternak
Ikuti kami di:
Facebook page
Telegram channel